Saturday, 15 September 2012


Reply To This Comment

Friday, 14 September 2012

SubhanaAllah (Amazing)

Reply To This Comment

How Neil Armstrong Became a Muslim! Live-Star Productions, Inc.

Reply To This Comment

Centre

Macam mana  nak centre kan banner ni,dah cantik dah.*Aiceh,perasan shudaa...
Try tak leh pun.Ada sesiapa boleh suggest cara TERRRRRRMMMMUUDAAH untuk centrekan banner ? -.- Muka selamba + tak malu.

Assalamualaikum .W.B.T.
Reply To This Comment

Alaf Baru?

Oh,nak tahu sebab apa dinamakan Blog Budak Alaf Baru?

Sebab pemilik dia lahir tahun 2000 lah..Muda lagii..
Actually,tak tahu pun maksud alaf baru.Lepas ibu cakap ,baru tahu ~_~
Ceh!Cakap macam sendiri tahu je..Biasalah budak2 kan...
Reply To This Comment

Tralalala

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera. =)

Nak terang sikit2 je pasal hamba Allah yang comel ni sat. <----Penang skit =
Macam tulah orang yang batak bahasa ,kann?

Kepada yang sudi membaca blog milik tuan bernama Hanisah , 12 tahun ni.Yang baru sahaja semalam 13 Sep 2012 habis jawab kertas UPSR.Wish me luck,Na!Seminggu lagi periksa PSRA...

Dahlah hari last UPSR 4 paper!Tak apa2, terima jelah,kann..Nak buat macam mana,lah kan..Balik jam 4.OO p.m.Tak adalah stressed sangat.. =) Chillaaax..

Haih,betul kata - kata yang orang post kat Facebook.Tak semua kata hati kita boleh share dengan umum.Allah je tahu rahsia hati.Baru tulis berapa minit,dah rasa penat.


  • Hanisah -psst :Tak leh tulis penuh-penuh,nanti orang stalk blog.-,- Perasan
  • 12 Years Old
  • Shah Alam
  • SK Jalan U3
  • Sekolah Agama Kafa Integrasi Darus Salim (The Mosque between Caltex and Esso)
  • UPSR & PSRA candidate & victim
  • Berasal dari Perak
  • Tak kaya sangat ,senang kata Sederhana sajjja,.
  • Melukis , onlinelah,kerja apa lagi kan..,study,melancong & merepek
  • UPKK? 7A 1 B je,I am not as clever other pupils.
  • Best Friends ? Ramai....... Adleena ,Huda,Haniza,Hasnur,Khalida,Anis,Aqirah,Rubiyahtul Akma,Qistina,Zuhaira,Aizatul,Kak Aini <----Miss her soooooooo munchy,...? eMM,,tu je kot.Entahlah..Malam2 ni,,lupa sikit =) Tehhee
Reply To This Comment

Friday, 20 April 2012

Kek pertama :)


Kek kedua ;)

Reply To This Comment

Saturday, 17 March 2012

Reply To This Comment
I LOVE BLOG NISA OHSEM