Friday, 14 September 2012

Tralalala

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera. =)

Nak terang sikit2 je pasal hamba Allah yang comel ni sat. <----Penang skit =
Macam tulah orang yang batak bahasa ,kann?

Kepada yang sudi membaca blog milik tuan bernama Hanisah , 12 tahun ni.Yang baru sahaja semalam 13 Sep 2012 habis jawab kertas UPSR.Wish me luck,Na!Seminggu lagi periksa PSRA...

Dahlah hari last UPSR 4 paper!Tak apa2, terima jelah,kann..Nak buat macam mana,lah kan..Balik jam 4.OO p.m.Tak adalah stressed sangat.. =) Chillaaax..

Haih,betul kata - kata yang orang post kat Facebook.Tak semua kata hati kita boleh share dengan umum.Allah je tahu rahsia hati.Baru tulis berapa minit,dah rasa penat.


  • Hanisah -psst :Tak leh tulis penuh-penuh,nanti orang stalk blog.-,- Perasan
  • 12 Years Old
  • Shah Alam
  • SK Jalan U3
  • Sekolah Agama Kafa Integrasi Darus Salim (The Mosque between Caltex and Esso)
  • UPSR & PSRA candidate & victim
  • Berasal dari Perak
  • Tak kaya sangat ,senang kata Sederhana sajjja,.
  • Melukis , onlinelah,kerja apa lagi kan..,study,melancong & merepek
  • UPKK? 7A 1 B je,I am not as clever other pupils.
  • Best Friends ? Ramai....... Adleena ,Huda,Haniza,Hasnur,Khalida,Anis,Aqirah,Rubiyahtul Akma,Qistina,Zuhaira,Aizatul,Kak Aini <----Miss her soooooooo munchy,...? eMM,,tu je kot.Entahlah..Malam2 ni,,lupa sikit =) Tehhee

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG NISA OHSEM